Mediakortti

Louhetar -verkkolehti on suunnattu Riihimäen seutukuntaa ajatellen, mutta internet-palveluna tavoitettavuus ei ole verrannollinen painetun median jakelualueeseen, vaan sen näkevät kaikki, jotka löytävät sisältöjämme esimerkiksi Googlen aihehaun kautta.

Louhetar -verkkolehdessä ilmoittaminen on helppoa, edullista ja tarpeittesi mukaan skaalautuvaa. Voit toimittaa oman ilmoituskuvan/bannerin alla olevien kokojen mukaisesti. Hintoihin sisältyy myös bannerin/kuvan tekeminen toiveittesi mukaan. Kuvakoot ovat ilmoitettu pixeleinä (px). Ilmoituksen julkaisuajat ja hinnat ovat ilmoitettu päivinä. Ilmoituksen muokkaaminen julkaisun jälkeen on 10 eur/kerta. Jos haluat ilmoittaa 30 päivää pidemmän ajanjakson, kysy edullista tarjousta! Esimerkiksi koko vuodeksi -60%. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Ilmoitukset skaalautuvat kaikille päätelaitteille tietokoneista ja tableteista matkapuhelimiin.

Ilmoitusten varaaminen sähköpostitse tai WhatsApp:lla

WhatsApp-puhelinnumero: 045 231 6476

Ilmoitustyypit ja hinnat

Hinnasto voimassa 1.7. – 31.12.2020

Sivupalkissa näytettävä ilmoitus (tuotenro 1-30) näkyy kaikilla sivuilla.
Ilmoituksen tuotenumero on 1-30, koko 300×250 px,
Hinta 10 eur/päivä. Koko kuukausi 7 eur/päivä (210 eur).

Ilmoituspaikan varaaminen kokonaan itselle on 10 x 3 eur/päivä.


Etusivulla tai artikkeleissa/uutisjutuissa näkyvä ilmoitus.

Tuotenumero 3-30, koko 725×90 px, hinta etusuvulla 8 eur/päivä, hinta artikkelissa on 5 eur/päivä. Artikkelissa näkyvä ilmoitus näytetään satunnaisissa artikkeleissa, ellei ilmoitusasiakas halua ilmoitusta johonkin tiettyyn artikkeliin tai artikkelityyppiin.


Etusuvulla näkyvä suuri ilmoituskoko. Tuotenumero 2-30, koko 1070×346 px, hinta 25 eur/päivä. Huomaa, että tällä mainospaikalla voi näkyä satunnaisesti muutakin sisältöä (karuselli). Koko mainospaikan varaaminen itselle on 25 x 3 eur/päivä.