Lopen kunnanjohtaja Mikko Salmelalla oli hyviä uutisia kerrottavanaan maanantaina valtuuston kokouksessa pitämässään katsauksessa. Hän näet kertoi, että Lopen Tontit tonnilla -kampanja on purut. Kuluvana vuonna on tehty jo kymmenen tonttikauppaa ja varauksia on sisällä 18.

-Tämä on melkoinen ero edellisiin vuosiin, jolloin kauppoja tehtiin noin 1-2 vuodessa. Kampanja alkoi vuoden 2019 kesäkuussa ja heti kampanjan alettua myytiin jo muutama tontti, Salmela sanoi.

Salmelan mukaan Lopen kunnan väkiluku on ollut koko vuoden noususuhdanteessa. Elokuussa julkaistun tiedon mukaan Lopen väkiluku on noussut 35:llä asukkaalla.

-Muuttovoittoa olemme saaneet selvästi, mutta valitettavasti syntyvyyden alhaisuus suhteessa kuolleisuuteen vie sitä konkreettista kuntalaisten lisäystä vähän matalammaksi, esitteli Salmela.

Silmänkannon yritysalue kiinnostaa

Hyviä uutisia kuului myös Silmänkannon yritysalueelta. Mikko Salmela iloitsi, että Lopen kunta käy parhaillaan neuvotteluja erään yrityksen sijoittumisesta Silmänkannon alueelle.

-Yleisfiilis minulla on, että kiinnostus Silmänkantoa kohtaan on koronakevään jälkeen herännyt. Olen varsin luottavainen, että tulemme saamaan, jos ei tänä vuonna, niin ensi vuonna lisää tulijoita Silmänkannon alueelle Järki-Saneerauksen ja Suomen Rengaskierrätyksen lisäksi, Salmela sanoi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän