Kanta-Hämeen maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa ja siitä johtuen Lopen kunnan työntekijät siirtyivät lokakuun ajaksi etätyöhön tehtävissä, joissa se on mahdollista. Kunnantalon palvelut ovat käytettävissä lokakuussa ainoastaan ajanvarauksella ja kunnantalo pidetään suljettuna.

Viranhaltijat ja muu henkilöstö ovat tavoitettavissa puhelimitse normaalisti.

Tilaisuuksien järjestäminen kunnantalon kokoustiloissa rajataan kunnan järjestämiin kokoontumisiin. Ainakin lokakuussa luottamuselinten kokoukset pidetään etäyhteyksin.

Vaikka kunnantalo onkin nyt toistaiseksi suljettu, ovat kunnan muut hallinnoimat palvelut, kuten kirjasto, Palvelupiste Rosamunda ja nuorisotilat avoinna normaalisti. Koronapandemian kiihdytysvaiheen vuoksi Kanta-Hämeen alueella on julkisissa paikoissa vierailtaessa on voimassa maskisuositus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän