Ensi maanantain valtuuston kokous saa käsiteltäväkseen peräti kolmen valtuuston jäsenen erohakemuksen. Paikkakunnalta muuton vuoksi eroa valtuuston jäsenyydestä ovat pyytäneet perussuomalaisten Tommi Naakka ja keskustan Minna Männistö. Kolmas käsiteltävä eropyyntö liittyy viime kuntavaaleissa sosiaalidemokraattien ääniharavaksi nousseen Joni Lähteen elokuiseen sähköpostiviestiin, jossa hän pyysi eroa Lopen kunnan luottamustehtävistä valtuustopaikkaansa lukuun ottamatta.

Perusteluikseen eropyyntöön Joni Lähde ilmoittaa, että koska hän aikoo lähteä seuraavissa kuntavaaleissa ehdolle puoluesitoutumattomana ehdokkaana, hän ei nauti enää nykyisen puolueensa luottamusta. Jo aiemmin kunnanhallitus myönsi Lähteelle eron henkilöstöjaoston ja vapaa-aikajaoston jäsenyydestä.

Valtuustotyötään Joni Lähde tullee jatkamaan omassa perustettavassa valtuustoryhmässään. Minna Männistön tilalle valtuustoon noussee Marja Peltomäki ja Tommi Naakan tilalle vaaliliiton myötä Riitta Suonurmi (kd.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän