Lopen kunnan rakennusvalvonnan lupakäsittelyn palvelut ovat olleet keväästä asti ruuhkautuneet. Käsittelyaikojen venyminen on johtunut muun muassa teknisen toimen työntekijäpulasta. Rakennustarkastajan tehtäviä hoitanut henkilö siirtyi toisen työnantajan palvelukseen ja teknisellä toimella on ollut hankaluuksia saada rekrytoitua uutta henkilöä tehtävään. Valintapäätös uudesta rakennustarkastajasta tultaneen tekemään kuitenkin lokakuun alussa. Koronaepidemiallakin on ollut omat vaikutuksensa ruuhkan syntymiseen, sillä kevään aikana rakennustarkastuksia ja asiakaspalvelua voitiin hoitaa rajoitetusti.

Uuden rakennustarkastajan valintaprosessi on parhaillaan käynnissä. Valintapäätös tehdään lokakuun alussa.

Kaikki luvat käsitellään sähköisen Lupapiste -palvelun kautta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän