Tiistaina 26.8. Lopen uudella yleisurheilukentällä järjestetyssä loppilaisten urheilijoiden palkitsemistilaisuudessa julkistettiin odotetusti myös Kunnon kuntalainen 2019. Tänä vuonna arvostetun tittelin sai monessa mukana oleva urheilumies Jarmo Lindgren. Hän on aloittanut valmentamisen noin 30 vuotta sitten ja tullut näin monelle tutuksi henkilöksi urheilupiireissä. Valmentamisen Lindgren aloitti 19-20 -vuotiaana pesäpallosta. Tämän jälkeen hän on valmentanut salibandyä ja jalkapalloa. Valmentajana Lindgrenin kehutaan olevan tasapuolinen, kannustava, opettavainen ja reilu. Lindgren tunnetaan myös tuomarina, jonka tuomio pitää. Tuomarointia hän on tehnyt 15 vuotta, joista salibandyliiton alaisia sarjoja kuuden vuoden ajan.

-Futista vihelsin silloin, kun omat lapset oli siinä toiminnassa mukana. Sitten kun he kasvoivat, niin jalkapallon oheen ryhdyin viheltämään myös salibandya. Siinä ohella ehtii pyörittää myös valmennushommia, Jarmo Lindgren kertoi.

Jarmo Lindgren on toiminut myös useiden vuosien ajan alakoulujen välisten futsal- ja salibandykilpailujen tuomarina ja pelinohjaajana. Lisäksi hän on organisoinut vuodesta 2008 lähtien järjestettävää jalkapallon kunnanmestaruusturnausta eli Loppifutista ja tuomaroinut salibandyn kunnanmestaruuskilpailuja.

– Loppifutis tuli, kun olen ollut mukana FC Lopen toiminnassa ja sitten on paljon ilman lisenssiä olevia pelaajia. Ajateltiin, että harrastefutis olisi aika hieno juttu. Sitä mennään ei-sarjapelaajille ja kaveriporukat pelaavat keskenään. Se alkoi kaksitoista vuotta sitten, kun ruvettiin miettimään, että saataisiinko jonkunlainen sarja pyörimään. Aina vain tulee viestejä, että järjestetäänkö vielä ja kentän laidalla on 5-6 joukkuetta. Aina olen sanonut, että no pelataan vuosi vielä, taustoitti intohimoiseksi penkkiurheilijaksikin esitelty Jarmo Lindgren.

Samassa tilaisuudessa julkistettiin myös vuoden nuori. Kunnon kuntalaista ja vuoden nuorta, Helmi Aaltoa, yhdistää salibandy ja sama joukkue.

-Tällä hetkellä valmennan Panthersin A-tyttöjä ja Helmin kanssa kierrämme ympäri Suomea. Saa katsoa, mihin päädymme, Lindgren kertoi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän