Riihimäen asukkaat pääsevät jälleen vaikuttamaan oman kotikaupunkinsa asioihin, kun tiistaina 1.9. käynnistyy nyt toista kertaa toteutettava osallistuva budjetointi ideahaulla. Tänä vuonna budjetin koko on tuplattu ja käytettävissä on yhteensä 100 000 euroa rahaa.

Ehdotukset ovat tervetulleita kaiken ikäisiltä riihimäkeläisiltä, jotka ovat täyttäneet äänestysvuonna 12 vuotta. Yksittäisten asukkaiden lisäksi ehdotuksia voivat tehdä ryhmät, kuten yhdistykset, seurat tai koululuokat.

Riihimäkeläisten asuinympäristön ja koko kaupungin kehittämiseen liittyviä ideoita voi jättää 11.10.2020 saakka. Osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnistyy 10.11. ja tulokset julkaistaan 14.12. Voittaneiden suunnitelmien toteutus käynnistyy 4.1.2021.

Riihimäen osallistuvan budjetoinnin ensimmäisellä kerralla äänestettiin toteutettavaksi seitsemän suunnitelmaa. Osallistuvaan budjetointiin on Riihimäellä varattu kaikkiaan miljoona euroa, ja viime vuonna tästä summasta käytettiin 50 000 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän