Lopen 4H -yhdistys järjestää yhteistyössä Lopen Tokmannin kanssa match show´n eli leikkimielisen koiranäyttelyn Lopen Tokmannin pihamaalla Launosissa lauantaina 22.8. Koko perheen tapahtuma käsittää seitsemän erilaista kilpakehää, joista harvinaisin on yli 10-vuotiaiden koirien veteraanikehä.

Tapahtumapäivä alkaa lapsi-lelukoira-kehällä kello 10.30 ja ilmoittautumisia match show´hun otetaan paikan päällä vastaan kello 9:stä alkaen. Ennakkoonkin mätsäreihin voi ilmoittautua Lopen 4H -yhdistyksen sivuilla olevan lomakkeen kautta. Ennakkoilmoittautujan etu on kolme euroa. Jokaisella match show´hun osallistuvalla koiralla tulee olla mukana ajantasainen rokotustodistus.

-Jonkin verran ilmoittautuneita onkin jo, mutta varmasti se suurin ilmoittautumissuma tulee siinä kello 10 hujakoilla tapahtumapäivänä, uskoo tapahtumaa koordinoiva Lopen 4H-yhdistyksen toiminnanohjaaja Jenni Salomaa.

Lauantain match show´ssa kisataan kehissä: lapsi-lelukoira, isot pennut (alle vuoden ikäiset), pienet pennut, pienet aikuiset (säkäkorkeus alle 40 cm), isot aikuiset, veteraanit ja junior-handler. Kehiä tuomaroimassa ovat Kennel Käpynikkarin Päivi Orava, Lounais-Hämeen kennelkerhon puheenjohtaja ja arkitottelevaisuuden ohjaaja Sirpa Hakala sekä Kennel Olymbinar´sin Henni Lehtiranta.

-Vaikka tärkeintä match show´ssa yleensä onkin näyttely- ja kilpailukokemus, on meillä luvassa runsaasti hyviä palkintoja. Jaossa on myös pokaalia ja jokaisen kehän kolme parasta palkitaan ruusukkein, Salomaa sanoo.

Koronatilanne on huomioitu tapahtumapäivässä monin eri tavoin. Tämä näkyy muun muassa siinä, että koko päivän toimintaa on pyritty nopeuttamaan normaaleista match show-käytänteistä ja kehässä saa olla maksimissaan viisi koiraa kerrallaan. Maksimiosallistujamäärä match show´hun on kaksisataa.

Match show-tapahtuman aikana Lopen Tokmannissa on luvassa muun muassa päivän teemaan sopivia tarjouksia. Tapahtuma-alueella palvelee Lopen 4H:n kahvipuffetti herkkuineen ja makkaroineen.

Tapahtumaa sponsoroivat Lopen Tokmannin lisäksi:  Musti & Mirri Riihimäki, Unelmalemmikit, Husse, Rtv Riihimäki, Vilja Tamminen valokuvaus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän