Ensi maanantain 3.8. Riihimäen uimahallilla lämmitetään vihtasauna uimahallin syyskauden avaamisen kunniaksi. Vihtasaunat ovat päällä koko päivän tavallisten saunojen ohella. Vihtasaunaan tullaan oman vihdan kanssa.

Maanantaista alkaen uimahallin saunat ovat käytössä uimahallin aukioloaikoina. Lisäksi kuntosali avautuu normaalein talvikauden aukioloajoin, jotka löytyvät uimahallin nettisivuilta.

Uimahallin vihtasauna oli yksi Riihimäen kaupungin osallistuvan budjetoinnin toteutettavista ehdotuksista, jolle kaupunkilaiset antoivat yhteensä 59 ääntä. Uimahallin tapahtumapäivälle on budjetoitu 300 euroa. Muita tänä vuonna toteutettavia osallistavan budjetoinnin suunnitelmia ovat: Vantaanjoki ojasta puroksi Riihimäellä 10 000 euroa (121 ääntä), ensiapuvälineitä Riihimäen jäähalleihin 1500 euroa (110 ääntä), kaupunki siistiksi 8000 euroa (92 ääntä), espanjansiruetanoiden hävittäminen 25 000 euroa (91 ääntä), joulutapahtuma Granitin aukiolla 2 500 euroa (84 ääntä) ja osallistava katutaideprojekti 2 500 euroa (76 ääntä).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän