Kesäkuussa alkaneen tekonurmikentän asennustyöt jatkuvat Launosten koulun kentällä. Tekonurmikentän on määrä valmistua heinäkuun lopulla. Jos aikataulu rakennustöissä pitää, päästään kentän tarkastus tekemään 4.8. Ensimmäiset viralliset piirisarjan pelit voidaan pelata upouudella kentällä torstaina 13.8.

Lopen kunnan liikuntaohjaaja Satu Suomalaisen mukaan tekonurmikenttä on kaikkien kuntalaisten käytettävissä aina silloin, kun siihen ei ole varauksia.

Tekonurmikentän ympärille ollaan rakentamassa aita ilkivallalta suojaamiseksi.

-Aita rakennetaan, kunhan kulkua isommilla koneilla ei enää tarvitse tehdä. Muistutan jälleen, että ilkivallan tekijä on korvausvelvollinen ja tekonurmen korjaaminen onkin suuremman hintalapun hommaa, Satu Suomalainen sanoo.

Tekonurmikentän rakentamispäätöksen takana oli viime vuoden syyskuussa koko Lopen valtuusto. Kauan kaivatun tekonurmikentän rakentamiskustannuksiin saatiin valtionavustusta yhteensä 80 0000 euroa. Päätöksessään valtuusto edellytti, että kentän kokonaiskustannukset pysyvät maksimissaan 350 000 euron budjetissa.

Muokattu 31.7.2020: Lisätty liikuntaohjaaja Satu Suomalaisen kommentit.

Kauan odotettu tekonurmikenttä valmistunee heinäkuun lopulla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän