Riihimällä perjantaina poliisilla riitti askaretta. Iltapäivällä poliisi pysäytti auton Lahdentiellä. Autoa kuljetti noin kolmekymppinen mies. Miehelle tehty pikahuumetesti näytti postiivista. Näin ollen miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Erkyläntiellä samaisen iltapäivänä partio mittasi lähestyneelle moottoripyörälle 30km/h nopeusrajoitusalueella nopeudeksi 75km/h. Moottoripyäräilijä lähti pakenemaan poliisia päätyen lopulta Metsurintien päässä olevalle soratielle ja sieltä maastoon. Maastossa kaatumisen jälkeen pyöräilijä jatkoi matkaansa jalkaisin. Lopulta moottoripyöräilijä tavattiin kotoaan. Kuljettajaksi ilmenneellä miehellä ei ole ajo-oikeutta. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Riihimäen Prismasta näpistettiin kaiutin parikymppisen miehen toimesta. Tapaus sattui yhdeksän aikaan illalla. Miehen hallusta löydettiin poliisin toimesta huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä. Miestä epäillään näpistyksestä ja huumausainerikoksesta.

Takavaloton mopo pysäytettiin poliin päätöksestä Keskuskadulla hieman puolen yön jälkeen. Ajoneuvo ei kuitenkaan pysähtynyt poliisin kehoituksesta huolimatta. Mopo päästeli Riihimäen keskustan alueella Hämeenkadulla 92km/h nopeutta, nopeusrajoituksen ollessa 40km/h. Poliisi joutui pakottamaan ajoneuvon pysähtymään poliisiajoneuvolla. Moposta poistettiin rekisterikilvet ja mopon kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän