Keskusta starttasi kuntavaalit Riihimäen seudulla Suomen Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmunin vierailun merkeissä. Kulmunin vierailu Riihimäen seudulla oli osa hänen Kanta-Hämeen kierrostaan.

Katri Kulmini kävi starttaamassa Lopen Keskustan kuntavaalit. Kuvassa poseeraa Kulmunin kanssa Lopen keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtaja Harri Hatakka.

Katri Kulmunin Kanta-Häme -päivä alkoi Hämeenlinnasta, jonka jälkeen hän vieraili Riihimäellä, Lopella, Tammelassa ja Forssassa. Vierailupäivä päättyi Jokioisiin. Puheenjohtajan kanssa Kanta-Häme -kierroksella oli Etelä-Hämeen piirin puheenjohtaja Johanna Häggman.

Lopella Kulmuni vastaanotetiin S-Marketin pihassa. Tarjolla kuntavaaleista kiinnostuneille oli kahvia ja Lopen 4H-nuorilta tilattuja pullia. Tilaisuudessa ei pahemmin poliittisia puheita pidetty, vaan nautittiin kesäisestä tunnelmasta ja kuntavaaleja nostattavasta hengestä. Seuraavista kuntavaaleista povattiin teltassa jännittäviä. Jännitysjenkaa lisää viime kuntavaaleista SDP:n ääniharavana olleen Joni Lähteen ilmoitus ryhtyä kuntavaaliehdokkaaksi oman valitsijayhdistyksen kautta, ilman puoluekirjaa.

Kilometrejä vihreälle Jopolle

Läyliäisläinen Vida Kari on yksi Lopen keskustan vuoden 2021 kuntavaaliehdokkaista.

Lopella keskustan kuntavaalistartti oli onnistunut, sillä puolueen puheenjohtajavierailun aikana saatiin yksi uusi kuntavaaliehdokas kun Läyliäisissä asuva Vida Kari lähti mukaan ehdokkaaksi Lopen keskutan riveihin.

– Olen ollut aktiivisesti mukana Lopen keskustan kunnallisjärjestön toiminnassa muun muassa sihteerinä. Nyt koin, että hetki ehdokkaaksi lähtemiselle on oikea, tilaisuudessa kahvituksesta vastaava Vida Kari kertoi.

Johanna Häggman iloitsi Karin ehdokkaaksi lähdöstä.

-Olen hankkinut vanhan vihreän Jopon. Nyt se on huollossa. Olen luvannut polkea sillä ensi kesänä niin monta kilometriä, kuin Etelä-Hämeen piirissä on keskustalaisia kuntavaaliehdokkaita, Haggman kertoi.

Tällä hetkellä Haggmanin urakkana on jo 60 kilometriä. Polkemisurakka on iso, jos päästään viime vaalien ehdokasmäärään, n. kolmeen sataan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän