Koronakevään vuoksi Lopen kunnanvaltuuston kokouksissa on ollut pidempi tauko. Toukokuun kokous lykättiin pidettäväksi kesäkuun ensimmäisenä maanantaina. Koronaepidemiaan liittyvien turvallisuusjärjestelyjen johdosta kunnanvaltuusto kokoontui fyysisesti Loppisaliin, ja kuntalaiset saivat seurata kokousta netin välityksellä valtuustosalissa, jossa yleisömäärä oli kuitenkin rajattu enintään viiteenkymmeneen henkilöön. Valtuustonkokousta sai seurata myös live-lähetyksenä Lopen kunnan YouTube-kanavalta.

Kokouksessaan valtuusto myös muutti hallintosääntöä siten, että jatkossa valtuustonkokoukset voidaan puheenjohtajan päätöksellä pitää myös sähköisessä toimintaympäristössä, käytännössä siis etänä.

Yläkuvassa kunnanhallituksen puheenjohtaja Asko Niemelä (kesk.) kiittelee Lopen kunnan reilusti ylijäämäistä vuoden 20019 tilinpäätöstä, jota valmisteltiin kevään koronapaineen keskellä.

Susanna Kortström

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän